Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijedlog etičkog kodeksa u februaru

BANJALUKA - Na kolegijumu Skupštine grada sa dnevnog reda juče je povučen Prijedlog etičkog kodeksa Skupštine grada.

Budimir Balaban, predsjednik parlamenta, rekao je da se Prijedlog etičkog kodeksa povlači sa dnevnog reda da se dodatno doradi.

"Prijedlog povlačimo i odlažemo za februar", rekao je Balaban.

Na dnevnom redu naredne sjednice, koja će biti održana 31. januara, naći će se više od 40 tačaka. Između ostalog, odbornici će raspravljati o Prijedlogu odluke o izmjeni Odluke o visini vrijednosti nepokretnosti po zonama na teritoriji grada, za 2017. godinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Višečasovna rasprava o izveštaju Državnog revizora

Izvor: JUGpress.com, 25.Jan.2017, 19:45

LESKOVAC..Na devetoj sednici Skupštine grada puna dva sata vođena je rasprava o dnevnom redu i zapisniku sa prethodne sednice...Predlog opozicione Demokratske strane i Jedinsvene Srbije da se postojećih 36 tačaka proširi razmatranjem izveštaja državne revizurske insitucije, koji je lokalnoj vlasti...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.