Prijavljen nestanak Arnele Smajlović, posljednji put viđena u automobilu iz Sjenice

Izvor: SandzakPress.net, 07.Jun.2021, 18:05

Prijavljen nestanak Arnele Smajlović, posljednji put viđena u automobilu iz Sjenice

Policiji je jučer prijavljen nestanak 31-godišnje Arnele Smajlović iz Sarajeva, a porodica putem društvenih mreža traži pomoć u pronalasku kako bi se uvjerili da je na sigurnom. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su potvrdili da je nestanak prijavljen, međutim kažu da djevojka još uvijek nije pronađena. U trenutku odlaska od kuće na sebi je imala crnu haljinu, crni mantil i crni nikab te crne patike s bijelim đonom i crnu torbu sa zlatnim kaišem. Visoka je 175 cm, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << srednje tjelesne građe s duguljastim licem, normalnog čela i tamnosmeđih očiju. Navodi se da ima ožiljak ispod lijevog oka. Porodica i prijatelji nestale djevojke su objavili fotografije muškarca za kojeg tvrde da je nakon njenog nestanka na benzinskoj pumpi u Mokrom platio gorivo njenom karticom. Oni pretpostavljaju da je ovaj muškarac izašao iz automobila sjeničkih registarskih oznaka.Ističu da je Arnela sa sobom ponijela lične stvari, ali ne i telefon, zbog čega ne mogu da stupe s njom u kontakt i uvjere se da je otišla svojom voljom te da je sigurna. “Tražimo samo da se javi živa i zdrava i da znamo da je to učinila čiste duše, svoje volje i savjesti. Molim te, javi se ako je sve uredu s tobom, uključeni su sud, policija i granična”, napisali su prijatelji i porodica na društvenim mrežama u nadi da će je pronaći. Navodno je ovog muškarca, kako tvrdi porodica, upoznala putem interneta. U slučaju pronalaska ili bilo kakvih informacija koje bi mogle dovesti do pronalaska tražene osobe obavijestiti PS Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona: 033 474 000, 033 451 211, 033 246 198, Operativni centar MUP-a KS na broj telefona 122 ili najbližu policijsku stanicu. The post Prijavljen nestanak Arnele Smajlović, posljednji put viđena u automobilu iz Sjenice appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Javila se Arnela Smajlović čiji nestanak je prijavila porodica: Živa sam i zdrava

Izvor: SandzakPress.net, 07.Jun.2021

Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo jučer je prijavljen nestanak Arnele Smajlović iz Sarajeva. Ovu informaciju za portal Radiosarajevo.ba potvrdili su iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. Članovi porodice Arnele Smajlović su se putem Facebook...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.