Prijava za KreNi konferenciju otvorena još pet dana

Izvor: Megafon.co, 18.Nov.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava za KreNi konferenciju otvorena još pet dana

Prijava za polaznike pete KreNI konferencije otvorena još pet dana, do 20. novembra. Ova konferencija je za sve mlade ljude koji se bave nekom od oblasti kreativnih industrija i to arhitekturom, dizajnom, advertajzingom, informacionim tehnologijama, multimedijima i menadžmentom u kreativnim industrijama. Prijave su dostupne na sajtu.
Foto – Mladi ambasadori

KreNI konferencija je prvi festival kreativnosti u jugo-istočnoj Srbiji koja okuplja kreativne profesionalce >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << iz celog sveta. Konferencija je fokusirana na kreativnost mladih i njihovo uključivanje u zajednicu, na osnaživanje mladih da svojom kreativnošću rešavaju probleme u svom okruženju. KreNI5 biće održana u Nišu od 28. novembra do 2. decembra u Oficirskom domu.
Tema ovogodišnje konferencije je “Zeleni grad”. Neki od predavača #KreNI5 konferencije su:
– Pedro Gadanjo, arhitekta i direktor Muzeja arhitekture, umetnosti i tehnologije u Lisabonu;
– Ros Valizadeh, ICT biznis menadžer grada Malmea;
– Rodolfo de Varengien, arhitekta i stidija Cawa u Parizu;
– Kristina Forster, ekspert za digitalni marketing Impakt Haba u Beču;
– Stefano Mirti, dizajner i osnivač dizajn studija Idlab u Milanu;
– Šimon Kliman, osnivač kovorking prostora Nova Cvernovka u Bratislavi;
– Aleksandar Stojković, ekspert za digitalnu transformaciju Majkrosofta;
– Mila Milenković, šef sektora za digitalne inovacije u Telekomu Srbija;
– Tadej Slapnik, direktor Tola Hešnet-aredsednik Svetskog blokčejn haba;
– Mario Čelan, direktor Regionalne agencije Simora iz Hrvatske;
– Anica Divac, specijalista za komunikacije kompanije Leoni.
Zemlja domaćin #KreNI5 biće Francuska i tokom konferencije biće predstavljeni najbolji primeri iz Francuske u razvoju zelenih gradova.
O KreNi konferenciji KreNI konferenciju organizuju Mladi ambasadori uz podršku Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP), Amabasade Francuske i Francuskog instituta, Grada Niša, Delegacije EU u Srbiji i EU info kutka, Ambasade Švedske, Ambasade Portugala, Ambasade Austrije, Italijanskog instituta za kultuur, Erste banke, Majkrosofta i Telekoma Srbije.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.