Prijava protiv lažnog inspektora

Izvor: RTS, 06.Maj.2014, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava protiv lažnog inspektora

Niška policija podnela krivičnu prijavu protiv Nebojše O. zbog sumnje da se lažno predstavljao kao policijski inspektor.

Sumnja se da je pretresao oštećene uzimajući im novac, saopšteno je iz Policijske uprave, prenosi Tanjug.

Osumnjičeni je na Železničkoj stanici u Nišu 21. aprila ove godine prilikom pretresa oštećenog A. M. (81) iz Knjaževca uzeo 5.000 dinara, a od oštećenog S. P. (67) iz Aleksinca 260 dinara, navode iz policije.

Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je oštećenima pokazivao lažnu policijsku legitimaciju, dodaju iz policije.

Sumnja se da je Nebojša na ovaj način izvršio krivično delo lažno predstavljanje, napominju iz policije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažni inspektor pljačkao građane

Izvor: RadioCity.rs, 06.Maj.2014

Kako stoji u saopštenju policije, Nebojša O., star 41 godinu je u nekoliko navrata krajem aprila na Glavnoj železničkoj stanici u Nišu, prilazio ljudima, vadio lažnu policijsku legitimaciju i vršio navodni "pretres".. Pri tome bi otvarao novčanike svojih "žrtava", brojao novac a onda bi im...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.