Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijateljici posudila novac, koji joj nikada nije vraćen: Dobojka oštećena za 10.900 maraka

DOBOJ - Mještanka Doboja inicijala T.M. jučer je policiji prijavila svoju prijateljicu K.J. zbog prevare.

Ona je prijateljici od februara do juna ove godine, više puta posuđivala novac, uz obećanje da će joj on u ukupnom iznosu od 10.900 maraka biti vraćen na vrijeme.

Kako su prošli svi rokovi, T.M. je prijateljicu prijavila policiji, a dobojsko tužailaštvo slučaj je okvalifikovalo kao krivično djelo prevara.

(avaz)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

PUSTA OBEĆANJA Prijateljici 5 meseci posuđivala novac: Dobojka PREVARENA za 10.900 KM

Izvor: Blic, 07.Okt.2017

Ženska osoba iz Doboja T.M. juče je policiji prijavila svoju prijateljicu K.J. zbog prevare, odnosno novčanog duga od 10.900 KM, koji joj, iako je obećala, nije vratila na vreme...Naime, kako tvrdi prevarena meštanka Doboja, ona je prijateljici od februara do juna ove godine više puta posuđivala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.