Prihvatna stanica Gerontološkog centra otvorena za sve koji nemaju krov nad glavom (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 05.Jan.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prihvatna stanica Gerontološkog centra otvorena za sve koji nemaju krov nad glavom (VIDEO)

Tokom hladnih zimskih dana, Gerontološki centar otvoren je za one koji nemaju gde da borave niti imaju uslove da sami sebi pronađu smeštaj. Prihvatna stanica centra koja je otvorena za te namene ima trenutno dva korisnika, a spremna je da primi još, kaže direktor Gerontološkog centra Aleksandar Milošević.
Prihvatna stanica koja se nalazi u prostorijama Gerontološkog centra svake zime predstavlja dom onima koji nemaju bolji smeštaj. Svima koji tu žele da provedu hladne zimske >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << dane, vrata su otvorena 24 časa dnevno. Trenutno ovde borave dva korisnika.
Milošević dodaje da ove zime do sada nije bilo potrebe da se kapaciteti prošire.
Od oktobra od kada je direktor Gerontološkog centra, Milošević je ima prilike da razmisli o tome šta bi moglo da bude bolje što se tiče rada centra. Očekuje da bi ove godine mogle da se uvedu neke novine.
Gerontološki centar ima 286 ležajeva, a trenutno ovde boravi 276 korisnika.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Trenutno dvoje u prihvatnoj stanici u Gerontološkom centru

Izvor: NiskeVesti.rs, 06.Jan.2016, 11:03

Jedna žena i jedan muškarac smešteni su u prihvatnoj stanici Gerontološkoj stanici u Nišu, potvrdio je za Niške Vesti direktor centra Aleksandar Milošević.Kapacitet prihvatne stanice je 6 kreveta, što je dve sobe, muška i ženska. Većeg interesovanja za sada nema, još 2012. godine kada je...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.