Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Nov.2012, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prihvaćena žalba SNSD-a o izborima u Srebrenici

Apelacijsko vijeće suda BiH prihvatilo je žalbu SNSD-a na izborne rezultate u Srebrenici. Također je vratilo žalbu Središnjem izbornom povjerenstvu na preispitivanje. Središnje izborno povjerenstvo BiH uručit će danas uvjerenja o dodjeli mandata novoizabranim načelnicima i gradonačelnicima općina i gradova, čiji je izbor potvrđen. Poziv za uručenje uvjerenja se ne odnosi na načelnike opština Istočni Drvar, Istočni Mostar, Vukosavlje, Srebrenica i Bosansko Grahovo, čiji izbor Povjerenstvo ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Uručena uvjerenja gradonačelnicima i načelnicima

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Nov.2012

SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH uručila je danas u Sarajevu uvjerenja o dodjeli mandata za 135 novoizabranih gradonačelnika i načelnika na prethodnim lokalnim izborima u BiH, a čiji je izbor potvrđen.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.