Izvor: Nezavisne Novine, 16.Nov.2023, 13:03

Prihod Simensa porastao na 21,4 milijarde evra

MINHEN - Njemačka tehnološka kompanija Simens saopštila je danas da je njen prihod od jula do septembra, koji za kompaniju predstavlja četvrti fiskalni kvartal, porastao za 10 odsto međugodišnje na rekordnih 21,4 milijarde evra, ali i dodala da očekuje sporiji rast u 2024. godini.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Prihod Siemensa porastao na 21,4 milijarde evra

Izvor: Capital.ba, 17.Nov.2023, 10:52

MINHEN – Njemačka tehnološka kompanija Siemens saopštila je da je njen prihod od jula do septembra, koji za kompaniju predstavlja četvrti fiskalni kvartal, porastao deset odsto međugodišnje na rekordnih 21,4 milijarde evra. FOTO:Pixabay Iz kompanije su rekli da očekuju sporiji rast u narednoj...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.