Priča moje ulice u 510 slika: Nišlija godinu i po dana snimao gradnju kružnog toka (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Nov.2012, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Priča moje ulice u 510 slika": Nišlija godinu i po dana snimao gradnju kružnog toka (VIDEO)

Kada je čuo da će u njegovom komšiluku biti napravljen kružni tok, student četvrte godine Fakulteta fizičkog vaspitanja Milan Kostadinović rešio je da "taj događaj" isprati na vrlo zanimljiv način.

On je od 3. januara 2011. do 30. juna 2012. godine fotografisao svakog dana sa svog prozora pogled ka kružnom toku na Somborskom bulevaru.

-Palo mi je na pamet još odavno, a onda sam čuo da su počeli da prave Somborski bulevar od "Liona" i trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je da prođe ispred moje zgrade. Znao sam da će se desiti velike promene. Inače volim fotografiju i volim da gledam kako se stvari menjaju. Naravno, nije mi bio cilj da bilo koga ismevam jer se kružni tok pravi više od dve godine - kazao je Milan za "Južne vesti".

Na snimku, koji je Kostadinović okačio na YouTube, ima 510 slika.

Kako Kostadinović sam kaže, ovo je samo prvi u nizu snimaka koje planira.

Pogledajte kako izgleda pogled sa Milanovog prozora na Somborski bulevar tokom godinu i po dana:

(S media/Južne vesti)

Foto: Youtube

Nastavak na S media...






Povezane vesti

'Priča moje ulice u 510 slika': Nišlija godinu i po dana snimao gradnju kružnog toka

Izvor: medio.rs, 21.Nov.2012, 01:40

Milan Kostadinović iz Niša je od 3. januara 2011. do 30. juna 2012. godine fotografisao svakog dana sa svog prozora pogled ka kružnom toku na Somborskom bulevaru.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.