Prezentacija Jedinstvenog registra poreskih obveznika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2011, 05:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezentacija Jedinstvenog registra poreskih obveznika

BEOGRAD -

Poreska uprava najavila je da će danas predstaviti početak korišćenja Jedinstvenog registra poreskih obveznika u svom Centru za obrazovanje.

O jedinstvenom registru govoriće direktor Poreske uprave Dragutin Radosavljević i njegovi saradnici, a na taj događaj pozvana je i ministarka finansija Diana Dragutinović, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plaćanje poreza elektonskim putem

Izvor: Blic, 04.Feb.2011

Jedinstveni registar poreskih obveznika koji je predstavljen danas u Poreskoj upravi omogućiće svim poreskim obveznicima da dobiju informacije o stanju na svojim računima, da daju nalog za uplatu i dobiju potvrdu o izmirenim porerskim obavezama. ..- Početkom korišćenja ovog registra svi poreski...

Nastavak na Blic...

Radosavljević: Poreska uprava, posle perioda prilagodjavanja, više neće primati papirne prijave

Izvor: Beta Video, 04.Feb.2011

BEOGRAD - Direktor Poreske uprave Dragutin Radosavljević: Poreska uprava, posle perioda prilagodjavanja, više neće primati papirne prijave (CH 3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.