Prevrnuo se ringišpil kod Požarevc: Povređeno petoro dece

Izvor: Press, 31.Jul.2013, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se ringišpil kod Požarevc: Povređeno petoro dece

Dežurni lekar Opše bolnice u Požarevcu u izjavi za Pressonline je potvrdio da je došlo do nesreće i da je primljeno petoro dece u Urgenti centar.
- Uglavnom su u pitanju lakše povrede, ali nisu sva deca pregledana. Radi se o deci koja imaju između devet i 14 godina - naveo je doktor.
Nesreća se dogodila oko pola 12 u utorak uveče, a prema prvim saznanjima, ringišpil se iz sada neutvrđenih razloga prevrnuo.
Jasmina Tišma, portparol PU Požarevac je nam takođe potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je došlo do nesreće u selu Salakovac, kod Požarevca, tokom održavanja turnira u malom fudbalu, kada je pukla glavna osovina na ringišpilu.
Prema njihovim saznanjima, povređeno je desetoro dece, od kojih devet lakše. Vlasnik ringlišpila, Miroslav N. (55), iz Žabara je zadržan u policiji, a uviđaj je u toku.
 
Uskoro opširnije

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.