Prevrnuo se kombi sa migrantima, vozač pobegao

Izvor: B92, 09.Jul.2020, 12:11

Prevrnuo se kombi sa migrantima, vozač pobegao

Skoplje -- Četiri migranta su teže povređena, a 10 lakše, kada se na jugu Severne Makedonije prevrnuo kombi kojim su se vozili, saopštila je danas tamošnja policija.

Kako se navodi, teretno vozilo "mercedes sprinter" u kojem je bilo 50 migranata iz Indije, Avganistana i Pakistana prevrnuo se na kolovoz na regionalnom putu Valadovo-Strumica sinoć oko 20.45.

Vozač kombija, sa bitoljskim registracijama, nakon prevrtanja je pobegao, a u toj saobraćajnoj nezgodi teške >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << telesne povrede su dobila četiri migranta, dok je 10 zadobilo lakše povrede.

Povređeni migranti su odvezeni u Medicinski centar u Strumici da im se ukaže lekarska pomoć, a ostali u Prihvatni centar "Đevđelija".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.