Prevrnuo se brod na jezeru u SAD! Poginulo najmanje 11 osoba! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2018, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se brod na jezeru u SAD! Poginulo najmanje 11 osoba! (FOTO)

Na brodu bila 31 osoba

Najmanje 11 osoba stradalo je u nesreći turističkog broda koji se prevrnuo u oluji na jezeru u američkoj saveznoj državi Misuri, saopštile su lokalne vlasti SAD, prenela je agencija AP.

Pročitajte i:

Na brodu je bila 31 osoba, među kojima i deca, od kojih je sedam povređeno i prebačeno u bolnicu, navele su kasno sinoć vlasti i dodale da su ronioci angažovani u potrazi za nestalima.

11 Dead After Duck Boat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Capsizes Near Branson, Mo. - New York Times: New York Times 11 Dead After Duck Boat Capsizes Near Branson, Mo. New York Times At least 11 people were killed Thursday night when a tourist boat capsized in a southern Missouri lake… https://t.co/EqvQHABNhr pic.twitter.com/TDz1xfplM4

— IT Jobs Montana (@ITjobsMontana) July 20, 2018

Nesreća se dogodila na jugu Misurija na granici s državom Arkanzas za vreme oluje koja se, prema navodima očevidaca, iznenada pojavila, prenela je agencija Frans pres.

At least 11 drown as 'duck boat' capsizes in Missouri: police https://t.co/3l1k3GZMp3

— Thaar AL_Taiey (@thaar) July 20, 2018

- Dugo živim ovde ali nisam nikad video takvu oluju - rekao je jedan meštanin i dodao da lokalna meteorološka služba nije upozorila da će doći do tako jakog nevremena.

Ronioci su i dalje u potrazi za mogućim žrtvama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.