Prevrnuo se autobus iz HR u Italiji

Izvor: B92, 01.Maj.2014, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se autobus iz HR u Italiji

Zagreb -- Jedan mladić je poginuo, a 14 osoba je povređeno kada se autobus, koji je saobraćao iz Zagreba za Rim, prevrnuo u Italiji.

Jedan 27-godišnjak iz Zagreba je poginuo, a 14 osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći u Italiji, kada se prevrnuo autobus sa 76 putnika koji je noćas krenuo iz Zagreba u Rim, javila je Hrvatska radio-telelvizija (HRT). Radi se o autobusu na sprat.

Svi povređeni, od kojih su dve osobe zadobile teške povrede, primljeni su u sedam bolnica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na tom području, navodi HRT.

Kako prenose hrvatski mediji, dve osobe su teško povređene, ali su van životne opasnosti. Ostali su uglavnom prošli sa ogrebotinama i posekotinama, i danas će se vratiti u Hrvatsku. Kako javljaju italijanski mediji, jedini je nepovređen vozač autobusa koji je, kako je saopštila lokalna policija, pod istragom.

Nesreća se dogodila oko 3h na autoputu Padova-Bolonja, između Ferere i Alteda. Na lice mesta je brzo stiglo desetak ambulantnih kola i vatrogasci, koji su izvlačili putnike iz prevrnutog autobusa, prenosi Index.hr.

Uzrok nesreće nije poznat, i za sada se zna da je autobus sleteo s puta, na livadu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prevrnuo se autobus iz Hrvatske u Italiji

Izvor: Akter, 01.Maj.2014

Jedan mladić je poginuo, a 14 osoba je povređeno kada se autobus, koji je saobraćao iz Zagreba za Rim, prevrnuo u Italiji

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.