Prevrnuli svaki ćošak - objavljan snimak haosa koji je napravila policija u Budvi VIDEO

Izvor: B92, 25.Jun.2020, 18:38

Prevrnuli svaki ćošak - objavljan snimak haosa koji je napravila policija u Budvi VIDEO

Budva -- Vatrogasna stanica u Budvi u potpunom je haosu posle akcije crnogorske policije u kojoj je uhapšeno sedam vatrogasaca.

To se vidi na snimku koji je objavio predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

Pripadnici Posebne jedinice policije Crne Gore blokirali su Službu zaštite i spasavanja u Budvi.

Potom su priveli sedam pripadnika te Službe, dok su u prostorijama ostali policijski inspektori koji su nastavili uviđaj.

Na snimku koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavio Milačić, vidi se da je u stanici posle akcije policije i uviđaja ostao haos.

Oprema je poizbacivana iz ormara i bačena na gomilu, prevrnuti su kreveti koji se nalaze u stanici, ormari pootvaran i ispreturani.

Načelnik Službe zaštite i spasavanja Dragan Božović je ranije priveden u Specijalno državnom tužilaštvu u Podgorici, zajedno sa potpredsednikom Demokrata Draganom Krapovićem i izvršnom direktorkom budvanskog "Vodovoda" Jasnom Dokić, u okviru istrage koja je pokrenuta oko blokade zgrade opštine i glavne raskrsnice 17. juna.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljen snimak pretresa u Budvi, Vatrogasna stanica u "haosu"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2020

BUDVA - Vatrogasna stanica u Budvi u potpunom je haosu posle akcije crnogorske policije u kojoj je uhapšeno sedam vatrogasaca, prenosi Sputnjik.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.