Prevremeni porođaj i podrška za mame: „Staklo koje nas je delilo me je ubijalo“

Izvor: Danas, 17.Nov.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevremeni porođaj i podrška za mame: „Staklo koje nas je delilo me je ubijalo“

Getty ImagesPorođaj je za ženu stresan događaj Za mnoge majke, dan rođenja deteta je jedan od najsrećnijih trenutaka, ali za hiljade mama iz Srbije je početak najtežeg perioda u životu, strepnje, straha i suza. „Ja sam ponosna majka dva diva. Moja deca sada imaju tri godine, ali kada su se rodili bili su u inkubatoru. […] Članak Prevremeni porođaj i podrška za mame: „Staklo koje nas je delilo me je ubijalo“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevremeni porođaj i podrška za mame: "Staklo koje nas je delilo me je ubijalo“

Izvor: B92, 17.Nov.2019

Mnoge mame prevremeno rođenih beba nisu dobile psihološku pomoć tokom ovog stresnog perioda...Za mnoge majke, dan rođenja deteta je jedan od najsrećnijih trenutaka, ali za hiljade mama iz Srbije je početak najtežeg perioda u životu, strepnje, straha i suza..."Ja sam ponosna majka dva diva. Moja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.