Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2016, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevodiocu prijeti otkaz zbog droge

SARAJEVO - Agencija za državnu službu BiH odlučivaće o daljoj sudbini Vladimira Lalovića, prevodioca u Ministarstvu komunikacija i transporta BiH, koji je nedavno zbog droge uhapšen u akciji "Žuto", zbog čega mu prijeti nekoliko sankcija, kao što su ukor, smanjenje plate, pa čak i otkaz.

U Ministarstvu je potvrđeno "Nezavisnim" da su pokrenuli disciplinski postupak protiv Lalovića, te da će Agencija formirati komisiju pred kojom će postupak biti vođen.

"Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << aktu koji smo dobili iz policije, on je ta sredstva posjedovao, a ne prodavao. Ukoliko se utvrdi njegova odgovornost, a izvjesno je da sve ide ka tome, mjere koje izriče komisija su od ukora do otkaza", rekao je Igor Pejić, sekretar Ministarstva komunikacija i transporta BiH.

O hapšenju Lalovića ovo ministarstvo obaviješteno je prije petnaestak dana od strane MUP-a KS.

U tom dopisu navedeno je da je Lalović uhapšen 22. septembra po istrazi koju su Tužilaštvo KS i MUP KS sprovodili zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa droga.

Kasnije je Lalović pušten je da se brani sa slobode, dok je protiv njega Tužilaštvu KS upućena krivična prijava.

Podsjetimo, u akciji "Žuto" su na području Starog grada uhapšena tri lica, a osim Lalovića pali su još i Ragib Poturković (36) i Zlata Mujkić (33), svi iz Sarajeva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Prevodiocu prijeti otkaz zbog droge

Izvor: Cafe.ba, 26.Okt.2016

SARAJEVO - Agencija za državnu službu BiH odlučivaće o daljoj sudbini Vladimira Lalovića, prevodioca u Ministarstvu komunikacija i transporta BiH, koji je nedavno zbog droge uhapšen u akciji Žuto, zbog čega mu prijeti nekoliko sankcija, kao što su ukor, smanjenje plate, pa čak i otkaz.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.