Preventiva štedi novac

Izvor: Blic, 21.Sep.2009, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preventiva štedi novac

Novi Zakon o zaštiti od požara, osim što utvrđuje obaveze pravnih lica i odgovornosti pojedinaca u oblasti zaštite od požara, donosi više inovativnih rešenja koja su usklađena sa standardima iz oblasti zaštite od požara u Evropskoj uniji.



Ovo je rečeno na prvoj stručnoj konferenciji u oblasti protivpožarne zaštite „PRO:FIRE 2009", održanoj u organizaciji kompanije „Balkans Security Services" u saradnji sa Sektorom za vanredne situacije i uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podršku Privredne komore.

- Nova rešenja u poblasti preventive omogućuju privrednicima da optimizuju redovne troškove kompanija. U tome su im pomogli profesionalni saveti od najvećih stručnjaka po pitanju prevencije i gašenja požara, kao što su Predrag Marić, načelnik Sektora za vanredne situacije, Ivan Zarev, načelnik Uprave za preventivu sektora za vanredne situacije i Zoran Hadžić, načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu, kaže za „Blic" Iva Avdija, direktor konferencije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.