Preusmereni letovi, vetar napravio haos

Izvor: B92, 05.Feb.2023, 18:33

Preusmereni letovi, vetar napravio haos

Sva četiri današnja leta za Beograd, odnosno Istanbul, preusmerena su sa tivatskog, na aerodrom u Podgorici zbog olujne bure, prenose "Vijesti".

Jaki i olujni severni vetar, koji od juče duva na primorju, nije zaobišao ni Tivat.

Nevreme, praćeno jakim vetrom juče je prouzrokovalo štetu u više crnogorskih opština.

Na primorju su leteli krovovi, prevrnut je kamion, kran, vetar je lomio drveće, bacao mobilijar, a zbog toga je više puteva bilo blokirano, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenose crnogorski mediji.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olujni vetar "preusmerio" letove Beograd–Tivat za Podgoricu

Izvor: RTS, 05.Feb.2023

Sva četiri današnja leta za Beograd, odnosno Istanbul, preusmerena su sa tivatskog, na aerodrom u Podgorici zbog olujne bure. . Jaki i olujni severni vetar koji od subote duva na primorju, nije zaobišao ni Tivat..Zbog olujne bure sva četiri leta iz Beograda, odnosno Istanbula,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.