Pretvorite svoje fotke u stikere! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Jul.2017, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretvorite svoje fotke u stikere! (VIDEO)

Ako ste uvek želeli da pošaljete svoje lice kao stiker na četu, evo i kako da to uradite!

Sticky AI je nova aplikacija iz Prisma laboratorije, koja nam je donela aplikaciju za umetničke filtere koja je prošle godine oduševila korisnike.

Sada iz Prisme stiže aplikacija koja vaše fotke pretvara u stikere, koje dalje možete slati preko aplikacija Messenger, WhatsApp, iMessage i drugih.

Kako radi - uključite aplikaciju, i odaberite da li želite >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se slikate, ili da iskoristite već postojeću sliku koju imate u galeriji. Kada odaberete fotografiju, Sticky AI će automatski "iseći" pozadinu i ostaviti samo ljude na providnoj pozadini.

Postoji i opcija da držite dugme kamere, tako da napravite "burst" niz fotki koje će Sticky AI automatski spojiti u GIF, ukoliko ga vaša željena aplikacija za četovanje podržava kao format.

Dostupni su vam i filteri, koji će vašu fotku pretvoriti u crno-belu, ili sliku nalik crtanom filmu. U polje "Caption" upišite željeni tekst, i vaš stiker je spreman za slanje!



Izvor: YouTube

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.