Pretučeni urednik i novinar Dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2012, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučeni urednik i novinar "Dana"

PODGORICA -

Urednik sportske redakcije podgoričkog dnevnika "Dan" Veselin Drljević i novinar tog lista Radovan Papić pretučeni su danas u Podgorici, izjavio je zamenik glavnog urednika "Dana" Nikola Marković.

Marković je Tanjugu kazao da je Drljevića i Papića napala grupa mladića i teško ih pretukla.

On je naveo da su Drljević i Papić hitno prebačeni u Urgentni centar u Podgorici.

Marković je kazao da fizički napad na novinare "Dana" predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << još jedan atak na slobodu medija u Crnoj Gori.

"Ne verujem da se napad desio slučajno, već sumnjamo da je u pitanju još jedan atak organizovanog kriminala na redakciju Dana. Tražimo hitnu istragu, koja će do kraja rasvetlili ovaj nemio incident", rekao je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora: Pretučeni urednik i novinar "Dana"

Izvor: S media, 11.Feb.2012

Urednik sportske redakcije podgoričkog dnevnika "Dan" Veselin Drljević i novinar tog lista Radovan Papić pretučeni su danas u Podgorici, izjavio je zamenik glavnog urednika "Dana" Nikola Marković...Marković je Tanjugu kazao da je Drljevića i Papića napala grupa mladića i teško ih pretukla...Podgorica...

Nastavak na S media...

Pretučeni novinari "Dana"

Izvor: RTS, 11.Feb.2012

Urednik i novinar sportske redakcije podgoričog lista "Dan" pretučeni u Podgorici kada je na njih nasrnula grupa mladića. ..Veselin Drljević, urednik sportske redakcije podgoričkog dnevnika Dan i novinar tog lista Radovan Papić pretučeni su u Podgorici, izjavio je zamenik glavnog urednika Dana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.