Pretučeni saobraćajci u BG, Stefanović osudio napad

Izvor: B92, 25.Avg.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučeni saobraćajci u BG, Stefanović osudio napad

Beograd -- Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najoštrije je osudio napad na saobraćajne policajce u Malom Mokrom Lugu u Beogradu.

Stefanović je podsetio da je reč o drugom napadu na policijske službenike u poslednjih 19 dana.

"Napadi na policajce koji danonoćno brinu o bezbednosti građana Srbije i rade jedan od najtežih poslova u našoj zemlji su nedopustivi i nećemo ih tolerisati. Preduzećemo sve zakonske mere kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi zaštitili naše pripadnike i pružićemo im punu podršku", rekao je ministar Stefanović.

Pripadnike Uprave saobraćajne policije A.T. i B.Z. danas su, nakon više pokušaja da zaustave vozilo u beogradskom naselju Mali Mokri Lug, najpre verbalno napali, a potom im rukama i nogama zadali udarce G.I. (1951) i 17-godišnji maloletnik.

U saopštenju MUP-a se podseća na incident 6. avgusta, kada je policijskog službenika Policijske stanice Sokobanja Z.M. najpre vređao i psovao, a potom i pesnicom udario R.DJ. (1980), koji je bio u alkoholisanom stanju.

Policijski službenik je u trenutku napada bio van službe, a privedeni napadač je nasrnuo na njega zbog ranijeg postupanja policajca prema njegovom sinu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stefanović osudio napad na saobraćajce

Izvor: Radio 021, 25.Avg.2017

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najoštrije je osudio napad na saobraćajne policajce u Malom Mokrom Lugu u Beogradu...Stefanović je podsetio da je reč o drugom napadu na policijske službenike u poslednjih 19 dana..."Napadi na policajce koji danonoćno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.