Pretučena dva vozača gradskog prevoza u roku od pola sata

Izvor: Blic, 06.Okt.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučena dva vozača gradskog prevoza u roku od pola sata

Dve za sada nepoznate osobe su danas oko 16 sati posle saobraćajnog nesporazuma ušle u trolejbus i metalnim šipkama zadale više udaraca vozaču koji je prevezen u Urgentni centar . To je drugi u nizu napada na vozače gradskog prevoza u roku od pola sata, jer je pre toga pretučen vozač na okretnici u Ustaničkoj ulici.

- Sve se desilo munjevito, putnici su ulazili i dvojica mladića su sišli sa motora i odjednom počeli da tuku vozača metalnom šipkom - rekao nam je očevidac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << događaja kod Beogradskog dramskog pozorišta.

Vozač je sa povredama nosa prevezen na Urgentni centar kolima Hitne pomoći, a policija je izvršila uviđaj na licu mesta.

Motiv napada je nesporazum koji se desio u saobraćaju.

Povređeni vozać je uspeo da zapiše broj registarskih tablica, tako da policija intenzivno traga za napadačima koji su se posle ovog incidenta dali u beg u pravcu prema Slaviji.

Samo pola časa pre tog događaja, na okretnici u Ustaničkoj ulici A.V.(25) je napao vozača M.M. (55) nakon kraće rasprave.

Građani su bili revoltirani zbog dugog čekanja, A.V. je nekoliko puta opsovao vozača M.M. na šta mu je ovaj uzvratio psovkama i onda je došlo do tuče. Niko nije ozbiljnije povređen, a policija je stigla na vreme i privela A.V. protiv koga će biti podneta prekršajna prijava.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi incidenti u Beogradu: Pretučena dva vozača gradskog prevoza u roku od pola sata

Izvor: S media, 06.Okt.2012

Na autobuskom stajalištu kod Beogradskog dramskog pozorišta oko 16 sati napadnut je šipkom od strane dva lica na motociklu vozač GSP-a koji je upravljao trolejbusom na liniji 29. To je drugi u nizu napada na vozače gradskog prevoza u roku od pola sata, jer je pre toga pretučen vozač na stajalištu...

Nastavak na S media...

Beograd: Pretučena dva vozača gradskog prevoza

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2012, 07:33

Dve za sada nepoznate osobe su u subotu oko 16 sati posle saobraćajnog nesporazuma ušle u trolejbus i metalnim šipkama zadale više udaraca vozaču koji je prevezen u Urgentni centar. To je drugi u nizu napada na vozače gradskog prevoza u roku od pola sata, jer je pre toga pretučen vozač na okretnici...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.