Pretučen muškarac, u komi prevezen na Urgentni centar

Izvor: Blic, 05.Apr.2013, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen muškarac, u komi prevezen na Urgentni centar

Muškarac star oko 40 godina pretučen je prošle noći u Radničkoj ulici u Beogradu, sa teškim povredama i u komi prevezen je na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. On je potom prebačen na Odeljenje neurohirurgije.

Tuča se dogodila kod OMV pumpe u Radničkoj ulici, oko 23 sata.

- Muškarac povređen u tuči prevezen je na odeljenje reanimacije u Urgentnom centru, a nakon toga na neurohirurgiju - rekla je za "Blic" portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Urgentnog centra Zorica Marković.

Na uglu ulica Vojslava Ilića i Ustaničke u saobraćajnom udesu jedan sat iza ponoći povređeni su muškarac star oko 40 godina i mladić star 25 godina. Obojica su prevezeni u Urgentni centar.

Protekle noći lekarima Hitne pomoći za pomoć su se najčešće obraćali pacijenti sa visokim krvnim pritiskom i astmom. Bilo je ukupno 98 intervencija, a od toga 18 na javnom mestu.

Povezane vesti: Policajci jurili Uroša Mišića, a pretukli nedužne mladiće Jedan mladić teško povređen u tuči u Studentskom gradu Poginula žena na putu u Belim Vodama Beograd: Pretučen mladić Dve osobe povređene nožem u tučama

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Pretučeni muškarac u komi

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2013

Muškarac star oko 40 godina pretučen je prošle noći u Radničkoj ulici u Beogradu, sa teškim povredama i u komi prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći...Tuča se dogodila kod OMV pumpe u Radničkoj ulici, oko 23 sata. Na uglu ulica Vojslava Ilića...

Nastavak na Vesti-online.com...

Pretučen muškarac, u komi prevezen na Urgentni centar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2013

Muškarac star oko 40 godina pretučen je prošle noći u Radničkoj ulici u Beogradu, sa teškim povredama i u komi prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.