Izvor: B92, 13.Okt.2010, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje smrću svedoku saradniku

Beograd -- Darko Šarić uputio je pretnje smrću Nebojši Joksoviću, optuženom pripadniku Šarićevog klana, koji je pre tri meseca dobio status svedoka saradnika, piše "Blic".

Zbog ovih pretnji, na obezbeđenju Joksovića, osim pripadnika Uprave za obezbeđenje svedoka saradnika, angažovani su i pripadnici SAJ-a, piše list.

Policija Srbije raspisala je Interpolovu poternicu protiv Darka Šarića zbog šverca 2,3 tone kokaina i pranja novca.

Svedok saradnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nebojša Joksović sa porodicom je na tajnoj lokaciji od jula, kada je pristao na saradnju sa Specijalnim tužilaštvom, i potom pušten iz pritvora Okružnog zatvora, piše "Blic".

"Ubrzo posle Joksovićevog puštanja iz zatvora stigle su pretnje, u kojima mu se preti smrću. Te pretnje su direktno stigle iz najbližeg okruženja Darka Šarića”, kaže za "Blic” izvor iz MUP Srbije.

On navodi da su pretnje sigurno upućene po direktnom Šarićevom naređenju, koji je pobesneo zbog toga što mu je Joksović, jedan od najbitnijih saradnika u švercu droge u Italiji, okrenuo leđa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.