Pretnje direktoru KC Niš

Izvor: RTS, 06.Sep.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje direktoru KC "Niš"

Policija istražuje pretnje upućene direktoru niškog Kliničkog centra Zoranu Radovanoviću i Igoru Novakoviću, koji je član Saveta Medicinskog fakulteta. Oni tvrde da su pretnje u vezi sa hapšenjem bivšeg dekana Medicinskog fakulteta Milana Višnjića.

Niška policija dobila je prijavu zbog pretnji direktoru Kliničkog centra "Niš" i narodnom poslaniku SPS-a Zoranu Radovanoviću i njegovoj porodici.

Radovanović je održao vanrednu konferenciju za novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zajedno sa Igorom Novakovićem, koji je član Saveta Medicinskog fakulteta i direktor niške Elektrodistibucije.

Na konfereniciji je rečeno da su njih dvojica juče dobili pretnje u vezi sa slučajem Višnjić, odnosno u vezi sa hapšenjem bivšeg dekana Medicinskog fakulteta u Nišu Milana Višnjića, koji je tokom prethodne nedelje smenjen i sa mesta prodekana za finansija na tom fakultetu.

Oni tvrde da ih je juče jedna žena zvala telefonom i pretila da će pobiti njihovu decu zbog toga što se dešava u slučaju Višnjić.

Kažu da to nije prva pretnja koju su dobili, ali da je najozbiljnija, pa da su se zbog toga obratili policiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.