Pretnje bombom u 35 tržnih centara i 30 medicinskih ustanova u Sankt Peterburgu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje bombom u 35 tržnih centara i 30 medicinskih ustanova u Sankt Peterburgu

Oko 30 tržnih centara i 35 medicinskih ustanova u Sankt Peterburgu primilo je anonimne pretnje o podmetnutim bombama, izjavio je za TASS izvor iz hitne službe.

Oko 30 tržnih centara i 35 medicinskih ustanova primilo je pisma sa pretnjom o podmetnutoj bombi, rekao je neimenovani izvor.

Drugi izvor je za TASS rekao da je u toku evakuacija u tržnim centrima Akademičeski i Zemčuznaja Plaza.

Očevici su prijavili na društvenim mrežama da je u toku i evakuacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tržnog centra Mega-Dibenko i drugih tržnih centara.

Zajednička pres služba sudova u Sankt Peterburgu ranije je izvestila o evakuaciji sudova nakon što su primili anonimna pisama o pretnjama podmetnutim bombama.

Nekoliko sudova je već nastavilo sa radom, a nijedna pretnja bombom nije potvrđena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brojne dojave o bombama u bolnicama, sudovima i tržnim centrima u Sankt Peterburgu

Izvor: Radio 021, 02.Dec.2019

Oko 30 tržnih centara i 35 medicinskih ustanova u Sankt Peterburgu primilo je anonimne pretnje o podmetnutim bombama, izjavio je izvor iz hitne službe tog grada...Očevici su prijavili na društvenim mrežama da je u toku evakuacija nekoliko tržnih centara...Zajednička pres služba sudova u Sankt...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.