Izvor: Nezavisne Novine, 07.Sep.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preticanje završilo kobno: Poginula žena, dvije osobe teško povrijeđene

ŽEPČE - Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći, a dvije osobe su teže povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u 12.30 sati u Bistrici kod Žepča.

Do nesreće je došlo kada je vozač pasata počeo preticanje i direktno se sudario sa korsom u kojojoj je kao suvozač bila ženska osoba, koja je na licu mjesta od zadobijenih povreda preminula.

Dvije teže povrijeđene osobe su vozilima Hitne pomoći prevezene u bolnicu u Zavidovićima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << gdje im je ukazana medicinska pomoć.

Identitet nastradale i povrijeđenih osoba još uvijek nije poznat, a policija još uvijek vrši uviđaj.

Nastradale osobe, prema riječima načelnika Policijske uprave Žepča Vladimira Jozinovića, najvjerovatnije su iz Zavidovića, a  više informacija policija će imati nakon uviđaja.

Trenutno je saobraćaj obustavljen u oba smjera i trajaće do završetka uviđaja, a jedini alternativni pravac je put Dubravica-Osova-Žepče.

(Žepče.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Živinice: U sudaru dva automobila šest osoba teže povređeno

Izvor: Blic, 07.Sep.2016

Šest osoba je teže povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 17.40 sati u Živinicama, na regionalnom putu Živinice-Dubrave-Kalesija...U nesreći su učestvovala dva automobila Mercedes i Passat koji su se direktno sudarili...Svi povređeni su iz Živinica. Oni su prevezeni u Dom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.