Preti li napad na Trampa?! Ranjeni kongresmen Skalis se BORI za ŽIVOT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preti li napad na Trampa?! Ranjeni kongresmen Skalis se BORI za ŽIVOT!

Situacija je napeta

Republikanski kongresmen Stiv Skalis, jedan od petorice ranjenih u današnjoj pucnjavi na humanitarnoj utakmici bejzbola, nalazi se u kritičnom stanju nakon hirurgije, saopštila je bolnica u kojoj se nalazi.

Hospital says Rep. Steve Scalise is out of surgery and in critical condition after shooting at GOP baseball practice https://t.co/y9vgyDeYE7 pic.twitter.com/qaccz7FBhF

— CNN Breaking News (@cnnbrk) 14. јун 2017.

- Skalis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kritično ranjen i nalazi se u kritičnom stanju - saopštila je bolnica MedStar u Vašingtonu na Tviteru.

U toku dana, njegovo stanje je bilo stabilno i pričao je sa ženom tokom telefona, navodi AFP. Napadač je ubijen u okršaju sa policijom, a identifikovan je kao Džejms T. Hodžkinson (66). Dva pripadnika policije su povređena, ali su stabilno.

Q: How did gunman James Hodgkinson

(who lives in Chicago) know when & where Steve Scalise & Co would b practicing 4 a  game?

Alexandria pic.twitter.com/snUdcJLpt9

— Carrie America (@carrieksada) 14. јун 2017.

Lobista Met Mika, ranjen nekoliko puta tokom pucnjave, i dalje se nalazi u kritičnom stanju u univerzitetskoj bolnici Džordž Vašington. Peti ranjeni, pomoćnik kongresa Zek Bart, napisao je na Tviteru da se nalazi u bolinici i da je "okej".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.