Pretežno sunčano i toplo, do 20 stepeni

Izvor: B92, 06.Nov.2018, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretežno sunčano i toplo, do 20 stepeni

U većem delu Srbije danas će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo vreme, u Timočkoj Krajini tmurno, hladnije i povremeno sa slabom kišom.

Ujutru je po kotlinama na zapadu i jugozapadu zemlje moguća kratkotrajna magla, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab i umeren, jugoistočni vetar, u košavskom području i jak, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine.

Jutarnja temperatura biće od nula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do osam stepeni, u košavskom području oko 12, a najviša dnevna od 16 do 20 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 12.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme, uz umeren i jak jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko 11, a najviša oko 20 stepeni.

U većem delu zemlje meteorološke prilike mogle bi nepovoljno da utiču na psihičke i srčane bolesnike, dok u istočnim krajevima tegobe mogu imati osobe sa respiratornim i reumatskim oboljenjima. Moguće meteoropatske reakcije su slabija koncentracija i pospanost.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.