Preteći mejl stigao fakultetu u Podgorici: Ovo što se desilo u Srbiji je ništa, biće kasapnica

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 18:26

Preteći mejl stigao fakultetu u Podgorici: "Ovo što se desilo u Srbiji je ništa, biće kasapnica"

Zgrada Elektrotehničkog fakuleteta u Podgorici je evakuisana nakon što je na email adresu Univerziteta Crnе Gore danas nakon 15 časova stigla preteća poruka.

U pretećoj poruci se navodi:

"Ovo što se desilo u Srbiju je ništa što sam ja spremio za elektrotehnički fakultet...Videćete danas svi vi sto šte me osuđivali i maltretirali, a posebno profesori što su se umislili da su neko i nešto... Ima da bude kasapnica neviđena na Univerzitet samo čekajte ako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smete!!!", navodi se u pretećoj poruci u koju je agencija RINA imala uvid.

Ovo je samo jedan u nizu alarmantnih događaja u kojima pojedinci prete jezivim zločinima nakon dve nezapamćene tragedije koje su se u poslednja tri dana dogodile u Srbiji.

Prvo je mladić plastičnim pištoljem pretio đacima u Obrenovcu, zatim je devojka pokušala napad u privatnoj školi Ruđer Bošković u Beogradu, prećeno je napadima u Bosni i Hercegovini, a sada i u Crnoj Gori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BIĆE NEVIĐENA KASAPNICA" Panika na Elektrotehničkom fakultetu - posle JEZIVIH PRETNJI prostorije odmah EVAKUISANE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023

U jeku poslednjih događaja koje su pogodile Srbiju u Podgorici na imejl adresu Univerziteta u Crnoj Gori stigla je jeziva poruka...Na imejl adresu Univerziteta Crne Gore danas oko 15.30 sati stigla je preteća poruka. Prostorije Elektrotehničkog fakulteta u Podgorici su evakuisane...U imejlu koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.