Presretač ulovio rekordera kod Banjaluke: Motociklista leteo po putu

Izvor: B92, 18.Jan.2020, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presretač ulovio rekordera kod Banjaluke: Motociklista "leteo" po putu

Brzina od 266 kilometara na sat, kojom se kretao motociklista na magistralnom putu, najveća je koju su evidentirali presretači u RS u prošloj godini.

Kako se navodi, u pitanju je motociklista koji je, kada ga je "ulovio" presretač, vozio 266 km/h na deonici na magistralnog puta Banjaluka - Gradiška gde je ograničenje 80, što znači da je vozio 186 km/h više od dozvoljene brzine, javljaju Nezavisne novine.

Drugi vozač je na području Bijeljine, na ograničenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 80 kilometara na čas, vozio 100 više, odnosno 180 km/h.

Iz Odeljenja za odnose s javnošću MUP-a RS navode da su dva vozila opremljena uredjajima za merenje brzine od 15. juna do kraja prošle godine u RS evidentirala 8.868 prekršaja prekoračenja propisane brzine kretanja motornih vozila.

Ističu da se najveći broj prekršaja odnosi na prekoračenje propisane brzine od 10 do 20 kilometara na čas.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.