Presreo je CRNI auto, ona pobegla u dvorište Savića: Vlasnik otkrio kako se devojčica spasila od OTMIČARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presreo je CRNI auto, ona pobegla u dvorište Savića: Vlasnik otkrio kako se devojčica spasila od OTMIČARA

Detalji nesrećnog događaja koji je uznemirio srpsku javnost

Policija traga za nepoznatom osobom koja je 27. septembra u beogradskom naselju Žarkovo pokušala da otme devojčicu (11) koja se vraćala iz škole. Incident se dogodio oko 18 sati na uglu ulica Kosmajske i Solunskih boraca, a preplašena devojčica uspela je da pobegne i utrči u dvorište i tako se spasi.

Milan Savić, vlasnik kuće u koju je maloletnica pobegla kako bi sačuvala živu glavu, kaže za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Republiku da je šokiran napadom koji se dogodio samo nekoliko metara od njegovog porodičnog doma.

- Sedeli smo u kući i samo je u jednom momentu utrčala izbezumljena devojčica i počela da viče. Bila je vrlo uznemirena i kroz plač je rekla: "Pokušali su da me namame da uđem u kola!" Ja sam se prestravio - priča Savić.

Kako navodi, devojčica je ispričala da je automobil bio crne boje i da je u njemu videla jednog čoveka.

- Rekla je da se vraćala iz škole i da je pored nje stao automobil. Vozač joj se obratio i rekao da uđe unutra. Dete je bilo toliko uznemireno da je uletelo u našu kuću, drhtalo je. U jednom trenutku mi je rekla: "U tom trenutku sam se setila mame i uplašila sam se da je više neću videti!" Mi smo odmah pozvali njene roditelje, pošto igrom slučaja moja snaja poznaje njenu majku - kaže Savić i dodaje da je po devojčicu došao otac.

Radnica obližnje prodavnice ispred koje je došlo do pokušaja kidnapovanja kaže da kobnog dana nisšta sumnjivo nije primetila.

- Čula sam šta se desilo, ali ništa nisam primetila. Samo je predveče u radnju uleteo otac te devojčice i vikao: "Vratite kamere, vratite kamere, molim vas, pokušali su da mi dete uvuku u auto!" Prestravila sam se! Nažalost, mi nemamo kamere ispred prodavnice, samo unutar objekta, pa sam ga uputila u drugu radnju - kaže radnica.

Kako se saznaje, napednuta devojčica je učenica petog razreda OŠ "Ljuba Nenadović" u Žarkovu, u čijoj blizini se desio incident. Direktorka ove škole nije želela da da izjavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.