Presedan: Vratio državni stan

Izvor: B92, 30.Avg.2013, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presedan: Vratio državni stan

Čačak -- Ratni vojni invalid iz Čačka Dejan Stevanović (44) vratio je državi stan, koji je dobio za stalno, jer je sa suprugom Milkom kupio drugi sopstvenim sredstvima.

Gradska stambena agencija raspisaće konkurs za dodelu tog stana drugom korisniku.

On je 2001. godine kao invalid prve kategorije iz ratova od 1991. godine do 1999. godine živeo u stanu površine 48 kvadratnih metara, a juče je vratio ključeve.

Stevanović je novinarima rekao da smatra da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mu je dužnost da vrati stan koji je dobio od grada jer je kupio svoj i da želi da taj stan pripadne nekom ratnom vojnom invalidu ili porodici poginulog u ratovima od 1991. do 1999. godine.

Direktor stambene agencije Milan Draškić rekao je agenciji Beta da će posle uknjiženja stana gradonačelnik Čačka raspisati konkurs za novog korisnika.

On je ocenio da je odluka Stevanovića da vrati stan koji mu je Grad Čačak dodelio na trajno korišćenje jedinstven slučaj i da je takav čin izuzetno plemenit.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Presedan: Vratio državni stan

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2013

Ratni vojni invalid iz Čačka Dejan Stevanović (44) vratio je državi stan, koji je dobio za stalno, jer je sa suprugom Milkom kupio drugi sopstvenim sredstvima.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.