Izvor: B92, 19.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Prerano za dodatne mere"

Beograd -- Portparolka Tribunala Aleksandra Milenov kaže da je prerano razgovarati o dodatnim merama koje bi Hag mogao zatražiti protiv Srbije.

Milenova je kazala da je predsednik Haškog tribunala Fausto Pokar obavešten o slučaju Mladić i da će, ako bude potrebno, preduzeti mere "koje smatra prikladnim". Prema njenim rečima, za istrage protiv optuženika koji su u bekstvu zaduženo je tužilaštvo Haškog tribunala, tako da njih treba pitati o tome da li ih vlasti obaveštavaju o akcijama za hapšenje Mladića.

"Tribunal više nema šta da kaže. Mladić je već deset godina u bekstvu i sramno je da još razgovaramo oko tog pitanja", rekla je portparolka Tribunala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.