Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepoznajete li ovog slavnog glumca?

Branko Đurić zna kako uvijek nasmijati i zabaviti svoje pratitelje na društvenim mrežama. Danas je objavio fotografiju s kojom se prisjetio svoje mladosti i vremena dok je služio vojsku nekadašnje Jugoslavije

'Nedavno u Puli', našalio se pored crno bijele fotografije na kojoj pozira u uniformi ratne mornarice. Samog sebe je u šali nazvao - Popaj po animiranom liku, mornaru iz stripova i serijala crtanih filmova.

Đurina fotografija oduševila je njegove fanove >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << koji su ga obasuli različitim komentarima poput: 'Nije za čuditi što smo bezbrižno spavali', 'Kak si bio lijep', o 'O još se nisu ni brkovi obrijali', 'To su bila vremena'.

Sarajlija nastanjen uspješno u Ljubljani, glumac i reditelj sa svjetskom karijerom, redovno puni dvorane po regiji sa autorskom predstavom 'Đurologija', ali ne zapušta ni svoju muzičku karijeru.

Nedavno je sa svojom Bombaj Štampom na ovogodišnjem Demofesu u Banjaluci.

(tportal.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

POGODI KO SAM: Nekada kao mornar Popaj, danas se njegovima forama smeje cela bivša Jugoslavija (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Jul.2016, 13:27

Foto: Facebook/Branko Đurić Đuro..Da li prepoznajete ovog momka sa slike? U pitanju je glumac i muzičar koji se rodio 1962. godine u Sarajevu. U ovom gradu je završio Akademiju scenskih umetnosti...Slavu u celoj Jugoslaviji stekao je igrajući u ostvarenju "Top lista nadrealista". Takođe, bavi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.