Preokret: Vraća nam se leto?

Izvor: B92, 28.Sep.2022, 17:54

Preokret: Vraća nam se leto?

Poslednji dani septembra i početak oktobra, prema prognozi RHMZ-a, donose pravi temperaturni šok, u nekim mestima biće i do 30 stepeni.

Prema prognozi RHMZ-a, do subote se očekuje umereno oblačno, ali veoma toplo vreme, u većini mesta sa maksimalnom temperaturom od 25 do 30 stepeni.

Sutra će maksimalna temperatura biti 25 stepeni, a mogući su povremeni pljuskovi. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni.

U petak, poslednjeg dana septembra, minimalna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << temperatura biće oko 15, a maksimalna 27 stepeni.

U subotu, prvog dana oktobra, najtoplije biće na jugu Srbije, u Nišu se prognozira do čak 30 stepeni.

U subotu se očekuje i naoblačenje sa kišom u većini krajeva, a u nedelju prestanak padavina i razvedravanje. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, posle podne u skretanju na zapadni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.