Premotavala sam film tražeći bar jedan razlog za pritvor

Izvor: B92, 28.Nov.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Premotavala sam film tražeći bar jedan razlog za pritvor"

Kosovska Mitrovica, Beograd -- Sekretarica ubijenog Olivera Ivanović puštena iz 24-časovnog pritvora. "Novosti" pišu da joj je uzet mobilni telefon, koji joj nije vraćen.

Kako dalje navodi taj list, Silvana Arsović puštena je iz prištinskog pritvora bez ijednog papira, nakon što je privedena zbog sumnje da je pomagala ubicama.

"Cele noći nisam spavala. Sto puta sam premotavala film u glavi tražeći makar jedan jedini razlog zbog kojeg su me pritvorili. Brinula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam i za sina", bilo je sve što je Silvana Arsović kazala za medije.

Ona je puštena iz pritovra u utorak popodne, a po puštanju iz pritvora otišla je do stranačkih prostorija Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda". Njoj su u pritovru uzeli mobilni telefon, koji joj nije vraćen, a o tome šta su je ispitivali u policiji nije mogla da govori.

Kazala je da zna samo da su je osumnjičili da je pomagala u ubistvu, navodno isključivši kamere koje su stajale na stranačkim prostorijama, zbog čega su joj odredili policijsko zadržavanje do 48 časova.

Kako za "Novosti" kaže njen advokat Dobrica Lazić, tužilac je naveo da nema dovoljno dokaza da bude zadržana u pritvoru. "Rekao je da je neće odmah saslušavati, pa je nisu ni dovodili u tužilaštvo. Nije mi dao nikakav dokument o tome ili puštanju na slobodu, već mi je sve kazao usmeno", kazao je Lazić.

On je, kako tvrdi, posle toga obišao Silvanu u policijskoj stanici i sve to joj saopštio. Zasada protiv nje nema nikakve optužnice.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.