Preminuo vojnik koji je pretučen u Požegi; otkriven napadač

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 10:45

Preminuo vojnik koji je pretučen u Požegi; otkriven napadač

Vojnik kog je u Požegi pretukao prijatelj preminuo je od teških povreda zadobijenih u premlaćivanju, potvrdio je Ivan Vukoja, direktor požeške bolnice.

Podsećanja radi, policija je uhapsila dvadesetogodišnjaka u vezi sa događajem koji se dogodio u subotu oko 2.25 časova na parkingu na Trgu Svetog Trojstva u Požegi, gde se nalazio 21-godišnji mladić, ozbiljno povređen.

Policijski službenici vrše dalje kriminalističko istraživanje i utvrđuju sve okolnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navedenog događaja.

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je mladić pripadnik Hrvatske vojske i da je pronađen bez svesti.

On je prevezen u Županijsku opštu bolnicu Požega, gde se nalazi na lečenju. Tokom događaja, saopštilo je Ministarstvo odbrane, pripadnik HV-a nije bio na dužnosti.

Policija je otkrila napadača na pripadnika hrvatske vojske, koji je u subotu pronađen u nesvesti na glavnom trgu u Požegi, a u međuvremenu je saopšteno i da je preminuo.

Požeško-slavonska policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti događaja, a uhapšeni 20-godišnjak za kojeg se sumnja da je pretukao vojnika, nalazi se u pritvoru, prenosi portal Index.hr.

Kako javlja portal požega.eu, za napad na Jakova B. sumnjiči se njegov godinu dana mlađi prijatelj iz istog mesta M. K. Njih dvojica su, navodno, i te noći bili u zajedničkom izlasku, a o motivima se još ne zna ništa.

Brutalan napad su snimile nadzorne kamere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.