Preminuo radnik povređen u ekploziji cisterne u Ivanjici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2020, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo radnik povređen u ekploziji cisterne u Ivanjici

Radnik Miodrag Đ. koji je juče povređen u eksploziji cisterne u Ivanjici preminuo je jutros u Urgentnom centru u Beogradu.

Miodrag Đ. preminuo je zbog posledica teških povreda glave i grudnog koša, prenosi portal Infoliga.rs.

U eksploziji cisterne koja se juče dogodila u ivanjičkom Zavodu za rehabilitaciju, Miodrag je zadobio teške telesne povrede, a nakon prijema u užičku bolnicu hitno je prebačen u Urgentni centar Beograd sa ozbiljnim povredama glave i grudnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koša.

Juče je u popodnevnim časovima došlo do eksplozije prilikom istakanja cisterne sa mazutom, koja se nalazila u neposrednoj blizini Zavoda za rehabilitaciju, preneli su mediji.

Detonacija je bila toliko jaka da se čula i u drugom delu grada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.