Preminuo putnik u blokiranom vozu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2012, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo putnik u blokiranom vozu

PODGORICA -

Jedan putnik lokalnog voza, koji je već dva dana blokiran kod Kolašina zbog snežnih lavina na pruzi, jutros je preminuo, najverovatnije od posledica srčanog udara.

Direktor Uprave policije Božidar Vuksanović kazao je Televiziji Vijesti da se radi o 55-godišnjem putniku, koji je najverovatnije umro od srčanog udara.

Voz sa oko 45 putnika, koji je zbog snega zaustavljen na relaciji Trebješnica-Lutovo, kod Kolašina, nakratko je jutros bio deblokiran >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i krenuo ka Podgorici, ali mu je nova lavina ponovo zatvorila put.

U lavinama se, u međuvremenu, zaglavio i snegočistač koji je krenuo da oslobodi putnike voza. Prethodno su pripadnici specijalne policijske jedinice dopremili putnicima hranu i piće, koji su u vozu od petka veče. Putnici su na toplom, jer u vozu radi grijanje.

Ekipe Železnice Crne Gore, kako je saopšteno, uklanjaju nove snežne namete sa pruge na relaciji Trebješnica-Lutovo nakon čega bi voz trebalo ponovo da krene ka Podgorici.

Stablo palo na krov klinike u Podgorici

Visoko staro stablo palo je danas na krov Klinike za dermatologiju u Podgorici, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore.

Udar stabla oštetio je krov stare zgrade i plafon u jednoj bolesničkoj sobi, ali niko nije povređen.

Pacijenti Klinike za dermatologiju su prebačeni u sobe Očne klinike, a u toku je evakuacija još tri klinike smeštene u starim, gotovo oronulim zgradama, koje se nalaze u nekadašnjem Dvorskom parku Dvorca Petrovića.

U Crnoj Gori sinoć je proglašeno vanredno stanje, zbog ekstremnih snežnih padavina.

Vanredno stanje je proglašeno zbog nezapamćenog snega koji je gotovo u potpunosti blokirao Crnu Goru i uzrokovao niz problema.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.