Preminuo policajac kog je pregazio narkodiler kod Bujanovca

Izvor: Blic, 23.Okt.2013, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo policajac kog je pregazio narkodiler kod Bujanovca

Policajac Goran Đorđević (44) koji je u ponedeljak teško povređen kod Bujanovca, preminuo je danas u Kliničkom centru Niš, rekao je Tanjugu direktor te zdravstvene ustanove doktor Zoran Radovanović. Mesto na kom je Đorđevića udario automobil

Uprkos svim naporima lekara, zbog težine povreda, policajac G.DJ. podlegao je povredama.

On je u niški Urgentni centar primljen u ponedeljak uveče oko 20 sati, sa teškim povredama grudnog koša i glave, opasnim po život.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Policija je saopštila da je Đorđević povređen u ponedeljak oko 18 sati, dok je bio na dužnosti, kada je pokušao da zaustavi automobil, ali "vozač se nije zaustavio, već ga je udario i udaljio se u pravcu Velikog Trnovca".

Prema izvorima bliskim policiji, interventna patrola u kojoj je bio teško povređeni Đorđević, imala je nalog da zaustavi crni „audi“ i zapleni drogu koja je bila kod vozača automobila.

Pošto je shvatio da mi je policija na tragu i da je u klopci, vozač „audija“ je pritisnuo gas, udario Đorđevića i pobegao prema Velikom Trnovcu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Preminio policajac kog je pregazio narkodiler povređen kod Bujanovca

Izvor: Blic, 23.Okt.2013

Policajac G.DJ. (44) koji je u ponedeljak teško povređen kod Bujanovca, preminuo je danas u Kliničkom centru Niš, rekao je Tanjugu direktor te zdravstvene ustanove doktor Zoran Radovanović. Mesto na kom je Đorđevića udario automobil..Uprkos svim naporima lekara, zbog težine povreda, policajac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.