Preminuo muškarac u Nišu koji je plivao u bazenu kada mu se slošilo! Spasioci ga izvukli ali mu nije bilo spasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo muškarac u Nišu koji je plivao u bazenu kada mu se slošilo! Spasioci ga izvukli ali mu nije bilo spasa

Odmah su mu ukazali pomoć, ali je bilo kasno!

Muškarac star 54 godine iz okoline Niša preminuo je danas oko 12.10 časova na bazenu Sportskog centra Čair, nakon što je, kako se sumnja, doživeo infarkt.

Prema prvim informacijama, on je plivao u bazenu, kada mu se slošilo. Spasioci su ga izvukli iz vode, intervenisali su i lekari ali je preminuo uprkos naporima da mu spasu život.

-Samo što je kupač kročio u vodu, najverovatnije ga je udario infarkt. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Spasioci su ga izvadili odmah a dvoje lekara koje imamo na bazenu su odmah prtirčali da mu ukažu pomoć. Oni su počeli reanicmaciju koju je nastavila Hitna pomoć, koja je došla maskimalno brzo, po prioritetu. Dugo su pokušavali da ga vrate u život ali je preminuo uprkos pomoći lekara, kaže drirektor SC Čair Dragan Perić.

On kaže da su nedavno imali još jedna infarkt na bazenu ali da su lekari na bazenu uspeli da reanimirajuli kupača starog oko 40 godina i održe ga u životu.

OAZE HLADOVINE: Vreli talas zapljusnuo je Srbiju, ali na ovim mestima možete pronaći OSVEŽENJE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kupač preminuo na bazenu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Avg.2019

NIŠ - Muškarac (54) iz okoline Niša preminuo je danas na bazenu Sportskog centra Čair, nakon što je, kako se sumnja, doživio infarkt.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Muškarac preminuo na bazenu u Nišu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Avg.2019

Muškarac star 54 godine iz Knez Sela kraj Niša preminuo je danas nešto posle 12 časova na otvorenom bazenu Sportskog centra "Čair", nakon što mu je pozlilo, verovatno zbog infarkta...Direktor SC "Čair" Dragan Perić rekao je da su spasioci brzo reagovali i izvadili muškarca iz vode, ali da nisu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Preminuo kupač na Čairskom bazenu

Izvor: JUGpress.com, 19.Avg.2019

NIŠ..Pedeset četvorogodišnji muškarac iz Knez Sela preminuo je danas oko 12,00 časova na bazenu “Čair” u Nišu...Kako nezvanično saznajemo nije u pitanju utapanje, već kako je rekao direktor Sportskog centra “Čair” Dragan Perić , pretpostavlja se da je čovek doživeo srčani...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.