Preminuo muškarac povređen u eksploziji u Novom Sadu

Izvor: B92, 19.Sep.2018, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo muškarac povređen u eksploziji u Novom Sadu

Novi Sad -- Nakon višesatne brobe lekara da mu spasu život, preminuo muškarac koji je zadobio opekotine po celom telu u eksploziji u stanu u Novom Sadu.

G.Š. (40) povređen je prilikom eksplozije koja se dogodila u noći između ponedeljka i utorka u ulici Petra Drapšina broj 49 u Novom Sadu. Zadobio je opekotine na 90 odsto deta.

Kako saznaje "Blic", on je i pored velikog truda lekara da mu spasu život podlegao ranama zadobijenim tokom požara. Njegova supruga, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << A.K. koja je takođe povređena, premeštena je na Odeljenje plastične hirurgije i dobrog je opšteg stanja. Ona je u požaru zadobila lakše povrede ruke u vidu opekotina.

Njihova trinaestogodišnja ćerka i dalje je u Dečijoj bolnici gde je dospela zbog prekomerne izloženosti dimu tokom požara. Lekari kažu da je zadržana radi dalje dijagnostike te da je utvrđeno da je preživela psihičku, a ne fizičku traumu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.