Preminuo glumac Kirk Daglas u 104. godini

Izvor: Večernje novosti, 06.Feb.2020, 02:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo glumac Kirk Daglas u 104. godini

Za svet bio je legenda, glumac iz zlatne ere filma koji je doživeo i sam zlatne godine Čuveni glumac Kirk Daglas preminuo je u 104. godini, saopštio je njegov sin Majkl. On je to potvrdio za magazin Pipl, preneo je Rojters. "Sa ogromnom tugom ja i moja braća saopštavamo da nas je Kirk Daglas napustio", naveo je Majkl.Pročitajte još - Kirk Daglas trenira i u 101. "Za svet bio je legenda, glumac iz zlatne ere filma koji je doživeo i sam zlatne godine, humanitarac čija >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je posvećenost pravdi i principima u koje je verovao postavila svima nama standarde kojima treba da težimo", dodao je Majkl Daglas.Legendarni glumac je 9. decembra 2019. godine napunio 103. godine, kako ga je proslavio, pročitajte OVDE.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLAZAK SLAVNOG GLUMCA: Kirk Daglas preminuo u 103. godini

Izvor: Kurir, 06.Feb.2020

Sa ogromnom tugom ja i moja braća saopštavamo da nas je Kirk Daglas napustio, naveo je njegov sin Majkl

Nastavak na Kurir...

Legenda Holivuda, glumac Kirk Daglas preminuo u 104. godini

Izvor: OkRadio.rs, 06.Feb.2020

Jedna od prvih holivudskih zvezda, legendarni glumac Kirk Daglas preminuo je u 104. godini. Odigrao je više od 90 uloga, od toga 75 filmskih, a superstar postao je pre nego što je taj termin počeo da se koristi za glumce. Veliki Spartak, legenda svetske filmske scene otišao je zauvek. Njegov sin,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.