Preminuo biciklista na Novosadskom putu

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 06:54

Preminuo biciklista na Novosadskom putu

Beograd -- Na Novosadskom putu, kod lakat krivine u Zemunu, sinoć je preminuo biciklista, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Biciklista nije nastradao u saobraćajnoj nezgodi, već je, prema rečima dežurnog, najverovatnije umro prirodnom smrću dok je vozio bicikl.

Oko 20.30 sati prijavljeno je da muškarac leži na Novosadskom putu, kod lakat krivine u Zemunu, pored bicikla, a ekipa hitne pomoći je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << okretnici autobusa 23 u Patrijarha Joanikija, sinoć posle 21 sata, žena je lakše povređena posle naglog kočenja vozila gradskog saobraćaja.

Rečeno je da je upravo u toku i intervencija hitne pomoći na uglu Cvijićeve i Jaše Prodanovića zbog saobraćajnog udesa, ali još nema podataka šta se desilo.

Do šest časova ovoga jutra hitna pomoć je obavila 19 interklinički transporta kovid pacijenata, koji su prevoženi u kovid bolnice na području Beograda - u Zemun, Batajnicu i na Zvezdaru.

Prema rečima dežurnog dispečera hitne pomoći tokom noći je dežurala 21 ekipa hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 93 puta, na javnim mestima osam intervencija.

Kao i prethodnih dana, u velikom broju su se javljali i hronični bolesnici - hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MISTERIOZNA SMRT U ZEMUNU: Biciklista pronađen mrtav na putu, Hitna kaže da nije nastradao u saobraćajnoj nesreći

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021

Oko 20.30 sati prijavljeno je da muškarac leži na Novosadskom putu..Na Novosadskom putu, kod lakat krivine u Zemunu, sinoć je preminuo biciklista, navode u u Hitnoj pomoći. Biciklista nije nastradao u saobraćajnoj nezgodi, već je, prema rečima dežurnog...Najverovatnije je umro prirodnom smrću...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.