Preminuo Tito Vilanova

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Tito Vilanova

Bivši trener Barselone preminuo u bolnici u Barseloni posle višegodišnje borbe sa rakom pljuvačnih žlezda.

Tito Vilanova  

Tužna vest je stigla iz Španije. Posle duge i teške bolesti, u bolnici u Barseloni je u 45. godini života preminuo Tito Vilanova. Bivši trener Barselone je nažalost izgubio bitku sa kancerom pljuvačnih zležda zbog čega je morao da završi trenersku karijeru.

Vilanovi je opaka bolest dijagnostikovana pre dve i po godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << posle čega je usledio niz operacija, ali nažalost one nisu dale neki dugoročni uspeh. Njegovo zdravstveno stanje se juče naglo pogoršlao zbog čega je hitno primljen u jednu bolnicu u Barseloni, ali ni svi napori lekara nisu pomogli da se izbegne najgori epilog.

Iz Barselone su danas potvrdili strašnu vest i najavili da će Kamp Nou biti otvoren za sve navijače koji žele da odaju poštu preminulom treneru. Vilanova je skoro celu trenersku karijeru proveo u Barseloni, prvo kao pomoćčnik Pepa Gvardiole, potom i kao šef stručnog štaaba. Jedan je od retkih stručnjaka u istoriji katalonskog giganta koji je u debitanstkoj sezoni uspeo da osvojio šampionsku titulu u Primeri.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

PREMINUO VILANOVA: Lekari uklonili tumor, Tito nije izdržao!

Izvor: Kurir, 26.Apr.2014, 07:32

Bivši trener Barselone preminuo juče u bolnici „Širon“ u prestonici Katalonije, gde je dan ranije operisan od tumora na grlu i jednjaku..Barsa u crnom...Bivši trener Barselone Tito Vilanova preminuo je juče, pošto je izgubio bitku protiv raka, u 45. godini života. Posle dve i po godine borbe...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.