Preminuo Džo bagerista

Izvor: B92, 11.Jul.2020, 12:57

Preminuo "Džo bagerista"

Ljubisav Đokić, poznat kao "Džo bagerista", preminuo je jutros, prenose mediji.

Prema navodima, on je sinoć bio na protestima ispred Skupštine, vratio se kući i jutros preminuo.

Ljubisav Đokić postao je poznat široj javnosti kao "Džo bagerista" kao jedan od upečatljivijih učesnika na demonstracijama petog oktobra u Beogradu.

On je na demonstracijama 5. oktobra svojim bagerom krenuo na zgradu RTS-a, iako su čak i meci leteli oko njega. Đokić je tada bagerom stigao do ulaznih vrata RTS-a.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo legendarni Džo Bagerista, vratio se kući sa protesta i umro

Izvor: Luftika.rs, 11.Jul.2020

Ljubisav Đokić, poznat kao Džo Bagerista, preminuo je jutros , prenose Novosti.. Naime, on je sinoć bio na protestima ispred Skupštine, vratio se kući i jutros preminuo u 78. godini.. Ljubisav Đokić postao je poznat široj javnosti pod nadimkom Džo Bagerista kao jedan od upečatljivijih...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.