Preminuli policajac iz Bora nije imao koronavirus

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Apr.2020, 14:23

Preminuli policajac iz Bora nije imao koronavirus

Policajac iz Bora koji je preminuo u utorak na grudnom odeljenju Opšte bolnice u tom gradu, nije bio pozitivan na koronavirus.

Kako je naveo istmedia.rs, nakon testiranja i rezultata koji su dostavljeni danas, ustanovljeno je da je preminuli bio negativan na taj virus.

Gradskoj upravi u Boru u utorak je saopšteno da je policajac preminuo sa simptomima koji su upućivali na zarazu korona virusom. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Od 10 uzoraka koji su poslati na testiranje 6. aprila, kako bi se ustanovilo eventualno prisustvo korona virusa kod Borana sa simptomima, svi su bili negativni.

Prema saznanjima, juče je testirano 57 Borana a rezultati se očekuju u četvrtak.

Na Infektivnu klinku u Nišu, juče je prevezeno sedmoro policajca, kao i jedan zaposleni u gradskom Javnom preduzeću.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajac iz Bora koji je juče umro nije bio zaražen koronavirusom

Izvor: B92, 08.Apr.2020

Bor -- Policajac iz Bora koji je preminuo u utorak na grudnom odeljenju Opšte bolnice u tom gradu nije bio pozitivan na koronavirus, prenosi Beta...Kako navodi Istmedia.rs, nakon testiranja i rezultata koji su dostavljeni danas, ustanovljeno je da je preminuli bio negativan na taj virus...Gradskoj upravi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.