Preminula zvezda filma Notting Hill

Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2018, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula zvezda filma "Notting Hill"

Britanska glumica Ema Čembers preminula je u 53. godini, saopštio je danas njen agent Džon Grant.

Grant je rekao da je Čembers, poznata po ulozi u filmu "Ja u ljubav verujem" (Notting Hill), umrla u sredu uveče prirodnom smrću, preneo je AP.

- Donela je smeh i radnost mnogima - rekao je Grant dodajući da će Čembers svima mnogo nedostajati.

Čembers je poznata i po ulozi Alis Tinker u Bi-Bi-Sijevom sitkomu "The Vicar of Dibley", a u filmu "Ja u ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << verujem" glumila je sestru Vila, kojeg je glumio Hju Grant.

Hju Grant napisao je na svom nalogu na Tviteru da je Čembers bila veoma duhovita i topla osoba, ali i "brilijantna glumica".

"Veoma tužne vesti", rekao je Grant.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Umrla glumica Ema Čembers, poznata po ulozi u Notting Hillu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2018

LONDON - Britanska glumica Ema Čembers preminula je u 53. godini, saopštio je danas njen agent Džon Grant...Grant je rekao da je Čembers, poznata po ulozi u filmu "Ja u ljubav verujem" (Notting Hill), umrla u srijedu uveče prirodnom smrću, prenio je AP..."Donijela je smijeh i radnost mnogima",...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.